Wie zijn wij

We’re flexible

Flexible is our middle name. Wij schakelen vlot tussen al onze disciplines. Of je nu enkel materiaal wil huren of je totaalproject aan ons toevertrouwt: het kan. We kneden elke project naar operationele en financiële haalbaarheid. Wij hechten belang aan langetermijnsrelaties en gaan tot het uiterste om je event te doen slagen.

We’re creative

Creativiteit zit in ons DNA. Letterlijk. Wij denken zonder creatieve limieten, en met het oog op een technische haalbaarheid. Wij blijven ons gamma vernieuwen of maken meubilair en eye catchers op maat. Met onze jarenlange ervaring in alle mogelijke soorten evenementen, mag je bij ons altijd net dat tikkeltje meer verwachten.

We’re you

Total-e vormt het verlengde van jou, je eventbureau, je eventlocatie, je cateringbedrijf,.... We respecteren de relatie tussen jou en de eindklant voor de volle 100%. Met onze unieke combinatie van materialen en diensten, schakel je ons in waar nodig.

Our business is turning ideas into reality, inspiring our clients and do the usual in an unusal way. We are flexibe exceeders. We make you succeed.

We Shape

Je organiseert een evenement, hebt een idee, maar nog geen uitgewerkt plan? Ons creatief team helpt jouw evenement mee vormgeven. Wij denken met je mee en stemmen elk onderdeel perfect op elkaar af zonder creatieve limieten en met het oog op technische haalbaarheid. Want naast onze standaard materialen, onderscheiden we ons met unieke, zelf ontworpen en op maat gemaakte materialen en decoratie. Bij ons klopt het plaatje tot in het kleinste detail.

Met 1 aanspreekpunt weet jij perfect bij wie je terecht kan met al je vragen. We zijn 24/7 beschikbaar, helpen je tijdens elke fase van het event. Want een evenement organiseren is meer dan het event zelf. Wij bezorgen je de 3D plannen en foto’s, zodat jij alle tools in handen hebt om je klant te overtuigen. Total-e ondersteunt jouw verkoopstraject. Met onze expertise maken we jouw event from scratch een groot succes.

We realize

Onze creatieve input heb je niet meer nodig, je weet duidelijk wat je wil want de klant is al overtuigd van het concept. Dan zetten wij intern alles in werking om jouw evenement te realiseren binnen het afgelijnde budget, de sfeer die jij voor ogen hebt en de operationele haalbaarheid. Let’s get this party started.

Met ons aan je zijde sta je er niet alleen voor. Je kan altijd bij ons terecht, hebt een vast contactpersoon die je event door en door begrijpt. Die het team dat je event mee op poten zet, nauwkeurig opvolgt. Wij denken met je mee, zoeken opportuniteiten en gaan the extra mile om jouw creatieve ideeën te realiseren zoals je klant het wil. Challenge accepted.

We rent

Op zoek naar de juiste verhuurder van feestmaterialen voor je volgende event? Een selectie van onze materialen is geschikt voor losse verhuur. Van kleine geluidsinstallaties tot brandblussers, borden en ovens. De overige materialen zijn hiervoor niet geschikt, maar komen we graag ter plaatse installeren.

In onze webshop bestel je met slechts enkele klikken al je benodigdheden in grote en kleine aantallen. Heb je de materialen nodig voor een langere periode? Dat kan perfect. Wij leveren je bestelling op locatie, of je kan ze komen afhalen in Paal, Hasselt of Leuven.
Nederlands